Helal Ürün Uygulama ve Araştırma Merkezi Seminerler Dizisi Devam Ediyor

Lokman Hekim Üniveristesi Helal Ürün Uygulama ve Araştırma Merkezi Seminerler Dizisi Devam ediyor. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed YÜCEER’in katılımı ile ”Yumurta ve Yumurta Ürünlerinin Sağlık ve Helal Açısından Değerlendirilmesi” başlıklı canlı yayın Prof. Dr. Mete KÖKSAL moderatörlüğünde 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 21:00 – 21:30 arasında gerçekleştirilecektir.

Canlı Yayın için Tıklayınız 

Helal Ürün Uygulama ve Araştırma Merkezi Seminer Dizisi Arşivi için Tıklayınız